Voor ouders

Je brengt je kind(eren) bij een familie

Een familiebedrijf waarop u kunt vertrouwen

Dag papa, mama, oma, opa of verzorger! Kinderen zijn u dierbaar en dat weten wij maar al te goed.
Bij Onzzz is bedacht door moeder Alie en dochter Franka, waarbij de man des huizes niet achter kon blijven. Samen zorgen wij voor een veilig, betrouwbaar en gezellig kindercentrum. De kinderen staan voorop met flexibiliteit voor ouders en verzorgers.

De eerste ontmoeting

Het is fijn als kinderen kunnen wennen. De eerste keer afscheid nemen kan soms lastig zijn. Papa, mama of de verzorger die hen achter laat. Daarom is het fijn dat ze even kunnen wennen. Samen met uw kind kunt u langs komen om, naast kennis te maken, even te wennen. Dit doen we door uitgebreid kennis te maken en door gezellig mee te doen en mee te spelen.

Mentor

Bij Onzzz zorgt ervoor dat ieder kind een vaste verzorger binnen Bij Onzzz heeft. Zo hoeft hij of zij niet steeds te wennen aan iemand anders. We vinden regelmaat en structuur erg belangrijk om zo alles zo rustig mogelijk voor uw kind te doen.

Soorten kinderopvang

Kindercentrum Bij Onzzz biedt meerdere vormen van kinderopvang aan. We hebben een kinderdagverblijf en bieden daarnaast mogelijkheden voor buitenschoolse opvang (BSO).

De buitenschoolse opvang bestaat uit naschoolse opvang. Wij halen 's middags uw kind(eren) op van school.

Tarieven en pakketten

De ouderbijdrage per kind hangt af van het aantal dagen en uw inkomen. Afhankelijk van uw inkomen, ontvangt u een teruggave van de Belastingdienst. Bij de Belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te kijken  voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Via de volgende link kunt u onze tarieven vinden. Hier is ook informatie opgenomen over de wijze van facturering, incasso, feestdagen en ruildagen.

Door onzzze kleinschaligheid, zijn wij beperkt in de pakketten die wij kunnen aanbieden. Hierdoor is bij de kinderdagopvang slechts opvang mogelijk voor hele dagen, al dan niet in combinatie met vakantieopvang. Bij de buitenschoolse opvang is alleen naschoolse opvang mogelijk in combinatie met vakantieopvang.

Extra opvang kan eventueel wel voor dagdelen worden aangevraagd. Daarbij is een dagdeel in de ochtend van 7.00 uur tot 12.30 uur en in de middag van 13.00 uur tot 18.30 uur.

Dagindeling

De kinderen mogen naar het kinderdagverblijf worden gebracht tussen 7:00 en 9:00, waarbij we altijd tijd hebben voor een praatje. De dag begint met samen praten, zingen en/of bewegen. Na het fruit om 10:00 zijn er allerlei activiteiten zoals spelen, knutselen en spelletjes doen. De lunch is altijd vers met gezonde producten. Na de lunch is er tijd voor spelen en, voor kinderen die net wakker zijn, voorlezen of bijvoorbeeld tekenen. De kinderen krijgen om 15:00 en om 16:30 drinken en een tussendoortje (groente, fruit of yoghurt) tijdens een verhaaltje of een liedje. Tot 18:30 kunnen de kinderen worden opgehaald.

Voor de buitenschoolse opvang kunnen wij uw kind(eren) ophalen van school. Daarna kunnen ze samen wat drinken/eten en kunnen ze zelf spelen/chillen of mogen ze meedoen met een georganiseerde activiteit. Niks hoeft!  Tot 18.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 uur tot 18:30 uur. 

 

Feest- en vakantiedagen 2024

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Dit zijn de volgende dagen:

  • Nieuwjaarsdag (maandag)
  • 2e Paasdag (maandag)
  • Koningsdag (zaterdag)
  • Bevrijdingsdag (eens in de vijf jaar)
  • Hemelvaartsdag (donderdag)
  • 2e Pinksterdag (maandag)

Tijdens de kerstvakantie zijn wij twee weken gesloten.

Opvang aanvragen

Wilt u uw kind(eren) inschrijven bij ons kindercentrum? Dan is het wellicht handig eerst kennis te maken. Voor het maken van een afspraak graag het contactformulier gebruiken. Vermeld daarbij ook even uw telefoonnummer. We zorgen er dan voor dat we voldoende tijd hebben om u en uw kind(eren) een uitgebreide rondleiding te geven.

Contactformulier