Voor kinderen

Het belangrijkste voor u en voor ons

Lekker spelen!

Wat is er nu fijner dan je nergens zorgen over hoeven te maken? Je kan met auto's spelen, duplo, kleuren, buiten in de zandbak of bij de watertafel spelen, puzzelen of fijn met andere kinderen spelen... Door lekker bezig te zijn met spelen is het zo weer tijd om te moeten gaan omdat je wordt opgehaald.

Samen spelen, samen delen

Voor onze bezige bijtjes is het samen spelen, samen delen. We spelen samen en iedereen hoort erbij! Je kunt bij ons met blokken spelen, lekker kleuren of spelen met andere kinderen. Uiteraard houden we constant een oogje in het zeil. Heb je honger, ben je moe of heb je verdriet, dan zijn we er voor je.

Buiten spelen

Bij Onzzz beschikt naast het warme binnenverblijf over een fijn groen buitenverblijf. Race met je vriendje of vriendinnetje om de zandbak heen op de driewieler of maak de mooiste zandkastelen!

Leerzaam

Ben je al bijna toe aan groep 1 of ben je al druk met leren? Dan helpen we je met leerzame spelletjes, dat moeilijke rekensommetje of bijvoorbeeld met het begrijpend lezen. Naast het fijn hebben staat ontwikkeling voorop.

Gezond eten

De lunch is Bij Onzzz een feestje! Vers, voedzaam en gezond. Niet vullen maar voeden. Zeker omdat je nog groeit en je al die vitamientjes wel kunt gebruiken. Natuurlijk is het af en toe ook tijd voor iets lekkers.

Online speelhoek

Kleurplaat : Bij Onzzz

Thema's

Bij Onzzz werken we met thema's. Lekker afwisselend, speels en leerzaam. Zo is en blijft ons kindercentrum een feestje om naar toe te gaan.

informatie voor ouders